Pilotelev for en dag

4.963 views

 

Drømmer du også om at blive pilot? Kunne du tænke dig en smagsprøve på svæveflyvning?

Så er “Pilotelev for en dag” tilbuddet måske noget for dig!

 

Du starter en lørdag eller søndag (kl 10:00) med at deltage i dagens briefing. Det er her dagens instruktør fortæller hvad der skal ske, hvordan vejret ser ud, bestemmer hvilke piloter der skal flyve hvad, og hvordan dagen skal tilrettelægges generelt.

Herefter vil du hjælpe med at klargøre vores 2-sædet skolefly, som du, i følgeskab med instruktøren, vil trække til det på dagens briefing besluttede startsted, og klargøre til den første flyvning.

Du vil få 2 flyvninger med en instruktører eller erfaren s-pilot, som inden hver flyvning vil briefe om hvad der vil foregå mellem start og landing. Når du har fået dine flyvninger, vil du modtage lidt teoretisk baggrund for hvad I har oplevet.

Vi tilstræber os at du er færdig med arrangementet ca. kl. 13, men du er selvfølgelig velkommen til at blive på pladsen, hvor der altid er masser af aktivitet til sidst på dagen.

 

Pris for arrangementet inkl. 2 flyvninger er 500kr, der afregnes kontant eller via mobilepay på dagen.

 

Tilmelding til klubbens PR-ansvarlige, Johan van Buren på tlf: 6024 9780 eller email: jvb@flyvning.com, helst 3-4 dage før, af hensyn til vejret.

2 Comments:

 1. Lasse Ljungstrøn

  Hej ;)

  Jeg har lige snakket med Morten omkring en prøveflyvning en lørdag her i sommerferien. Kan man også nøjes med at prøve en enkelt tur i luften, og hvis muligt, hvad ville det koste?

  Mvh. Lasse

 2. webmaster@flyvning.com

  Hej Lasse,

  En prøvetur koster 500,- og giver op til 20min flyvning, afhængigt af vejret. Det kan lade sig gøre enhver lørdag du måtte have tid.

  Kontakt mig venligst på mail jvb@flyvning.com for yderligere vedrørende prøveflyvning, da vores kommentarer her desværre bliver fanget af spam :-)

  Johan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>