1.958 views

8 piloter tyvstartede sæsonen!

Hvert år inden sæsonen starter i Sønderjysk Flyveklub skal alle piloter aflægge et såkaldt PFT (Periodisk flyvetræning). Et PFT er en form for checkstart med en erfaren instruktør i bagsædet, for at sikre at den enkelte pilot igen er klar til at  genoptage flyvningen på egen hånd efter vinterens lange pause, og drage ud på lange ture over det danske landskab.

Det valgte 8 engagerede piloter derfor at udnytte lørdag d. 8-3’s fantastiske vejr til at opnå. En håndfuld af SFK’s piloter er nu klar til den officielle sæsonstart d. 22 marts, hvor vi pakker alle vores fly ud af hangerene, og hvis vejret er til det, flyver et par ture.
Kig endeligt forbi. Vi er altid glade for at få besøg!
JvB

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>