1.810 views

Sommerens travle højdepunkter

Vi lægger op til en god sommer i Sønderjysk Flyveklub.

Klubhuset er nu færdiggjort efter mange timers planlægning, arbejde, brainstormning og iværksættelse af alle gode ideer de mange medlemmer har haft i projektets forløb.
På den rigtige side af et fantastisk resultat kan jeg røbe, at det har været nogen sjove, hårde, underholdende, udfordrende og ikke mindst utroligt tilfredstillende timer. Tak til alle der har ydet en indsats.
Vi har i samme forbindelse haft afholdt en arbejdsaften, hvor klubbens generelle materiel har fået det sædvanelige vedligehold.
Forrige weekend var 3 af klubbens medlemmer i Sverige for at hente klubbens seneste investering – en 2-sædet selvstartende Janus CM. Janus’en skal medvirke til øget mulighed for flyvning i hverdagene, og en strækflyver mere til rådighed på de officielle flyvedage i weekenderne.
Vi glæder os alle til dagene hvor vi atter kan drage afsted på de lange togter i det jyske, og ja, hvem ved – måske længere endnu!
Uge 29 ligger om hjørnet, og her vil hele 8 af klubbens piloter slå sig sammen med 15 piloter fra Herning Svaeveflyveklub, og vende kursen sydpå mod Lüsse Svaeveflyveklub, der er bosat ca. 100km syd for Berlin. I en hel uge vil de i alt 23 piloter forhåbenligt få fløjet en masse spændende ture i det ukendte, og efter sigende, meget flotte landskab!
Allerede ugen efter, 30, afholder Sønderjysk Flyveklub selv sommerlejr i Rødekro, hvor vi bl.a igen i år, skal flyve en masse gæstestarter i forbindelse med Aabenraa Komune’s “Aktiv ferie” arrangement.
Vi krydser fingre for godt vejr, og en hel del hygge!
//JvB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>