2.113 views

Fra klubliv til VM

 11180007_10205565823718238_2001132144_n
Vi har haft de første mange PFT (periodisk flyvetræning) starter, elevstarter og flere passagerstarter. I weekenden fik vi en ny elev som vi glæder os over at kunne byde velkommen i SFK. Vi har fået ordnet det sædvanlige vedligehold.
Vores nye wirehenter er også ved at være klar – denne gang med et afkoblingssystem fra kabinen så man sparer en tur ind og ud af bilen.
Allerede den 14 maj starter Danmarksmesterskabet i svæveflyvning på Arnborg. Her er SFK repræsenteret af 2 af vores dygtige kvindlige piloter, Anette Lena Christiansen og Anna Doerwald.
Og det stopper ej her, for de selv samme to piloter skal den 1 august flyve i det kvindelige verdensmesterskab, også fra Arnborg.
Der skal lyde et stort held og lykke fra SFK.
I søndags sendte vi en af vores unge elever, Wiktor, solo på vores skoleflyver. Wiktor skal nu igennem få normer som elev i det en-sædet skolefly, hvorefter han er klar til at gå til S-prøve og få sit certifikat. Stort tillykke, Wiktor.
Husk at klubben afholder åbent hus den 6 juni. Vi håber på at se så mange som muligt. Tilmelding sker til vores PR ansvarlige på jvb@flyvning.com.
//JvB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>