1.959 views

Midt-marts-update

  10712910_679379868836955_6197723764240938629_n (2) Den 27 februar afholdte klubben PFT aften, hvor de fleste af vores piloter fik gennemgået den årlige teori så de igen er klar til at genoptage flyvningen.Den 28 februar var 2 af vores S-piloter, Dennis Rybasch og Michael Toft Hansen og 1 elev, Wiktor Wojiechowicz til prøve i nationalt radiocertifikat. De bestod alle 3 med topkarakter. Stort tillykke.

Den 5 marts afholdte klubben sin ordinære generalforsamling. Det var en rigtig hyggelig aften – tak for det.

Janus’en har fået noget ny instrumentering, og det kribler i fingrene rundt omkring for at komme ud og prøve kræfter med det nye udstyr når termikken viser sig fra sine gode sider.

Fredag den 13 marts var 2 af vores S-piloter, Johan van Buren og Hans-Christian Kolb til prøve i International radiocertifikat. De begge bestod med topkarakter. Stort tillykke.

Lørdag den 14 marts lettede vores første svævefly i denne sæson. Der er blevet givet PFT til samtlige piloter både lørdag og søndag, og det bemærkes at vejret så småt begynder at følge med.

Skal du også have en tur? Send en mail til vores PR ansvarlige jvb@flyvning.com og lad os få dig i luften! Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i Sønderjysk Flyveklub.

 

“If you were born without wings, do nothing to prevent them from growing.”

//JVB

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>