1.738 views

Sommerlejr 2014

I skrivende stund er jeg netop hjemvendt til det kære hjem igen, efter jeg, såvel som rigtigt mange andre har tilbragt en uge på flyvepladsen i Rødekro.

De piloter der var i Tyskland og flyve i uge 29, vendte hjem med mange timer og gode historier under bæltet. Vejret i Lüsse var fantastisk, og humøret har været højt. Det har været en rigtig god oplevelse.

Sommerlejren 2014 i Rødekro er endnu en af dem, der kan gå over i historien med succes.

Ugen hjemme har også budt på rigtigt godt vejr, masser af aktivitet, gæster og socialt samvær. Vi fløj 16 passagerstarter med skoleeleverne fra Aabenraa kommune’s “Aktiv ferie” arrangement. Janus’en har været i luften op til flere gange, og der er nu udsigt til at de piloter der ønsker det, kan blive omskolet til den, så de også kan komme afsted når vejret er godt. Der har været skolet med vores elever, og vi har haft besøg fra Herning Svaeveflyveklub en enkelt dag.

Aftenerne er gået med det sædvanelige praktiske vedligehold, film, spil og et par badeture efter de varme dage. Fredag blev sommerlejren rundet af med grillfest, hvor vi i alt blev 27 mand.

Det er med et smil på læben at jeg kan gemme og oprette denne nyhedsopdatering.

SFK – Tusind tak for en fantastisk sommerlejr!

//JvB

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>