1.869 views

Sæsonstart 2015

IMG_2014 Sønderjysk Flyveklub nærmer sig hermed sæsonstart 2015. I år lægger vi igen hårdt ud med diverse projekter og tralvheder.Vi starter med vores ordinærerer generalforsamling den 05/03/2015 – alle er velkomne.Sæsonstart er den 14/03/2015 – vi glæder os rigtigt meget og håber på besøg og godt vejr.Dertil har vi i vinterens løb fået lavet en ny hjemmeside, som skal bidrage til overskuelighed samt et bedre udadvendt indtryk af os.

Vi har fået installeret en Oudie (en lille håndholdt skærm der registrerer flyvningen og giver piloten nyttiger informationer) i bagsædet af vores nye Janus. Ligeledes har vi fået en skærm i forsædet som også kan bruges til at vise og registrerer den pågældende flyvning.

For 2 uger siden var et par medlemmer på Djævleøen og hente vores nye wirehenter – en kendt model i SFK: Nissan KingCab. Vi håber på stor glæde og en masse wirehentning fra dette nye køretøj.

Slutteligt har vi indgået et nyt samarbejde med Sønderborg ungdomsskole, hvor SFK nu tilbyder svæveflyvning som et grundkursus. Vi håber på at se og glæde rigtigt mange elever fra ungdomsskolen, og vi er meget spændte på at komme i gang.

Vi ses i Sønderjysk Flyveklub!

 

“Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.”

 

//JVB

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>